JAT ostvario značajan finansijski prihod

Izvor: S media, 21.Avg.2010, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAT ostvario značajan finansijski prihod

Generalni direktor "Jat ervejza" Srdjan Radovanović izjavio je danas da je ta aviokompanija ove godine ostvarila značajan finansijski prihod i da sada na računu ima četiri puta više novca nego pre 12 meseci.

"Sve naše obaveze koje smo stvorili u 2010. redovno servisiramo i još nam ostaje novca za investicije, što je rezultat koji svaki direktor može da poželi", istakao je Radovanović.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Jat ervejz" je usvojio, prema njegovim rečima, moderan način poslovanja i svodjenja bilansa, što znači da se obračuni poslovnog rezultata rade na mesečnom, a ne na godišnjem ili šestomesečnom nivou.

Radovanović je istakao da će "Jat ervejz" nastaviti da se dalje transformiše u modernu i efikasnu aviokompaniju koja unapredjuje svoje usluge i poslovanje.

"Očekujem da će "Jat ervejz" u budućnosti postati vodeći avioprevoznik u jugoistočnoj Evropi", kazao je Radovanović.

"Aktivno radimo na osvajanju tržišta Bosne i Hercegovine i Makedonije. U takvim aktivnostima zahtevamo pomoć države Srbije, odnosno najmanje dva ministarstva - Ministarstva za infrastrukturu i Ministarstva inostranih oslova. Ta pomoć postoji, ali ja zahtevam i više", rekao čelnik "Jat ervejza".

Generalni direktor "Jat ervejza" naglašava da o privatizaciji i strateškim partnerima nacionalne aviokompanije odlučuje Vlada Srbije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.