Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2023, 20:55

JAT Tehnika završila prvu u Evropi konverziju boinga 767 iz putničkog u teretni

Vodeća grupacija za održavanje vazduhoplova u Evropi Avia Prajm, koju čine tri eminentne kompanije uključujući i srpsku Jat Tehniku, danas je završila, prvu u Evropi, konverziju aviona boing 767-300 iz putničkog u teretni.
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avia Prime: U Beogradu završena konverzija putničkog aviona boing „767-300“ u teretni, prva u Evropi

Izvor: Danas, 09.Avg.2023

Grupacija za održavanje vazduhoplova u Evropi "Avia Prime" je saopštila da je danas u Beogradu završila konverziju putničkog aviona boing "767-300" u teretni, prvu u Evropi.

Nastavak na Danas...

U hangaru JAT Tehnike prvi put u Evropi putnički Boing 767 pretvoren u teretni avion

Izvor: Blic, 10.Avg.2023, 11:37

Grupacija za održavanje vazduhoplova u Evropi, "Avia Prime", koju čine tri eminentne kompanije uključujući i srpsku Jat Tehniku, saopštila je da je završila prvu konverziju aviona Boing 767-300 iz putničkog u teretni u Evropi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.