Izvor: S media, 26.Jun.2012, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelci prete da će tužiti JAT

"Jat je otkazao dva leta iz Tel Aviva kojima je trebalo da doputuje 110 izraelskih košarkaša, bez ikakvog pismenog obaveštenja i bez ponuđenog alternativnog prevoza putnicima, iako su u obavezi da to učine. U Tel Avivu su ljuti i prete tužbom.

Jeftinije avio karte

Piloti traže reviziju "Jata"

Jat uvodi let za Dubrovnik
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Nedeljko Mijanović, direktor firme “Jubasket“ koja već 12 godina organizuje pripreme svih košarkaških selekcija Izraela na Zlatiboru, kaže da su u januaru rezervisali, pa potom i platili karte za dve grupe košarkaša koji je trebalo da doputuju 9. i 23. jula.

"Dve nedelje pre leta iz JAT-а su telefonom javili kako su ti letovi otkazani i kako nema alternative. U saradnji sa Ambasadom Izraela smo kontaktirali izvršnog direktora koji je rekao da će pokušati nešto više da sazna i od tada se nije javljao na naše pozive. Mislim da je ovo što rade nečuveno i da narušava ugled naše zemlje u inostranstvu" - kaže Mijanović.

U pres službi nacionalnog avio-prevoznika su kratko rekli da je let zbog nedostatka aviona u floti storniran:

"JAT ipak čini sve da se taj, kao i povratni let ipak obave" - navodi se u odgovoru.

Izvor:Blic foto:Novosti

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.