Iz Niša na more u Crnu Goru i Krit

Izvor: Blic, 12.Maj.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Niša na more u Crnu Goru i Krit

Zbog predstojeće junske gužve, na pisti na niškom Aerodromu „Konstantin Veliki" već zadovoljno trljaju ruke: pet letova nedeljno za Tivat, tri leta Kompanije „Jat", dva „Montenegro erlajnza", plus čarter letovi za Heraklion u okviru turističkog aranžmana za letovanje na Kritu.

Menadžment „Jata" najavio je letove iz Niša za Tivat od 30. maja, petkom (17.25 časova), subotom (14.15 časova) i nedeljom (17.25 časova), avionom sa 66 mesta. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rečima Radisava Radojkovića, direktora niškog aerodroma, trebalo bi da narednih dana „Jat" počne prodaju karata za ove polaske, a očekivane cene povratne karte su od 95 do 125 evra, odnosno od oko 8.000 do 10.500 dinara.

- „Montenegro erlajnz" je prvi najavio dva leta nedeljno, a dobro je što će i „Jat" leteti iz Niša, budući da mi verujemo da ima putnika za više od dva leta za Tivat. Ohrabrujuće su i izjave menadžmenta „Jata" da ovoj kompaniji ne smeta da svi zainteresovani avio-prevoznici lete sa niškog aerodroma - kaže Radojković.

Avion „Montenegro erlajnza" sa 105 mesta leteće sa Aerodroma „Konstantin Veliki" od 16. juna, ponedeljkom i petkom u isto vreme - u 12.45 časova. Karte za ove polaske su već u prodaji, a cena povratne karte iznosi 9.535 dinara, sa aerodromskim taksama. Crnogorska nacionalna avio-kompanija najavila je letove za Tivat do 5. septembra.

Turistička agencija „Mondorama" obezbedila je avionski prevoz i za turiste koji letuju na Kritu u okviru aranžmana ove agencije.

- Turistički aranžmani za Krit počinju od 23. juna. Preliminarna cena avionskog prevoza do Herakliona iznosi 95, plus 75 evra za aerodromske takse - kažu u agenciji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.