Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gubitak "Jat ervejza" 23,5 miliona evra u 2009.

BEOGRAD - Gubitak "Jat ervejza" u prošloj godini bio je 23,5 miliona evra, a ni u 2010. ne očekuje profit, izjavio je danas generalni direktor te državne avio-kompanije Srđan Radovanović.

On je na konferenciji za novinare precizirao da je poslovni gubitak "Jat ervejza" 16,5 miliona evra, što je upola manje nego u 2008, a u ukupni gubitak je ušlo i sedam miliona evra isplaćenih za otpremnine radnika.

Radovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je kazao da se aprilu očekuje i izbor banke koja će "Jat ervejzu" odobriti kredite od 40 miliona evra za racionalizaciju poslovanja, 9,5 miliona evra za popravku motora i 3,5 miliona dolara za jednogodišnji zakup dva "boinga 737-700".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.