Gde sve možeš Jatom za 99 evra

Izvor: Mondo, 14.Avg.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde sve možeš "Jatom" za 99 evra

Letnjom promotivnom akcijom od 15. avgusta do 10. septembra "Jat ervejz" pruža mogućnost svojim putnicima da kupovinom povratne karte za samo 99 evra stignu do osam evropskih destinacija.

Promotivna cena karte važi za sledeće destinacije: Beč, Solun, Štutgart, Tivat, Podgorica, Skoplje, Sarajevo, Split i Dubrovnik.

Polazak na let može se započeti već od 10. septembra, a povratno putovanje u Beograd može >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se planirati sve do 14. marta 2013. godine, osim u periodu novogodišnjih i božićnih praznika.

Povratne karte po ceni od 129 evra važe za putovanja do Atine, Rima, Milana, Istanbula, Berlina, Frankfurta, Dizeldorfa, Kopenhagena, Stokholma i Geteborga i nazad.

Po ceni od 159 evra može se kupiti povratna karta iz Beograda za Cirih, Amsterdam i Brisel, a za 179 evra Jatovi putnici mogu stići iz Beograda do Pariza ili Londona i nazad.

Povratno putovanje iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva ili Skoplja preko Beograda ka destinacijama u Evropi, Jatovi putnici mogu ostvariti po ceni već od 209 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Od juna prošle godine, "Jat ervejz" pruža i mogućnost plaćanja avionskih karata putem mobilnog telefona.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.