Izvor: Večernje novosti, 04.Okt.2013, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija obučava pilote kadete

BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Er Srbija, naslednica Jat ervejza, pozvala je danas zainteresovane u Srbiji da se prijave za obuku pilota kadeta."Ako ste ikada sanjali o tome da postanete pilot vazduhoplovne kompanije - Nacionalni program Er Srbije za pilote kadete je prava stvar za vas. Iskoritite priliku da dobijete licencu komercijalnog pilota, a zatim i da postanete pilot na letovima kompanije Er Srbija", navedeno je u pozivu, objavljenom u domaćim javnim glasilima.Kandidati moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da budu državljani Srbije, da imaju najmanje 18 godina, da odlično da pišu i govore engleski jezik i da imaju završenju najmanje srednju školu sa najnižim prosekom uspeha od 4.0.Svi kandidati, takođe, moraju da imaju najnižu prosečnu ocenu iz matematike 4.0.Prednost će imati kandidati sa višom ili visokom stručnom spremom."Postanite pilot avikompanije Er Srbija i zavladajte nebom", poručuju iz Er Srbije.Više informacija se može naći na sajtu www.jat.com/jobs.
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija obučava pilote kadete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2013

Nacionalna aviokompanija Er Srbija, naslednica Jat ervejza, pozvala je danas zainteresovane u Srbiji da se prijave za obuku pilota kadeta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.