Izvor: Glas javnosti, 12.Mar.2010, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve ponude za besplatan taksi prevoz za putnike

BEOGRAD - Na tender za besplatan taksi prevoz i dolazak putnika uz kupljenu avionsku kartu "Jat ervejza" od i do aerodroma "Nikola Tesla" za područje Beograda stigle su dve ponude, saopštio je danas nacionalni avio-prevoznik.

Uz Sindikat taksi vozača i auto-prevoznika "Nezavisnost" zajedničku ponudu poslali su i Beogradski taksi vozači i Beogradski poslovni taksi, navodi se u saopštenju. Zamenik generalnog direktora " >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Jat ervejza" i predsednik tenderske komisije Vlada Ognjenović je naveo da "putnici nacionalnog avio-prevoznika uskoro neće morati da brinu o tome kako će doći ili otići sa beogradskog aerodroma - praktično, putovaće iz svog doma".

Besplatni taksi prevoz samo je jedna od novih usluga koje nacionalni avio-prevoznik uvodi za svoje putnike u sklopu mera za unapređivanje poslovanja. Postupak za obezbeđivanja besplatnog taksi prevoza, koji je prekinut 2. decembra prošle godine zbog opstrukcije jednog od ponuđača, nastavljen je pošto je nadležna Republička komisija za zaštitu prava odbila njegov zahtev za zaštitu prava kao neblagovremen, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve ponude za besplatan taksi prevoz Jatovih putnika

Izvor: S media, 12.Mar.2010

Na tenderu Jat ervejza (Airways) za obezbedjivanje besplatnog taksi prevoz za dolazak i dolazak sa beogradskog aerodroma sa sve putnike te avio kompanije stigle u dve ponude - Sindikata taksi vozača i auto prevoznika "Nezavisnost" i zajednička ponuda Beogradskih taksi vozača i Beogradskog poslovnog...

Nastavak na S media...

Jat:Za taksi prevoz stigle 2 ponude

Izvor: B92, 12.Mar.2010

Beograd -- Na tenderu Jat ervejza za obezbeđivanje besplatnog taksi prevoza za putike te kompanije sa i do Beogradskog aerodroma stigle su dve ponude...Ponudu Sindikata taksi vozača i auto prevoznika "Nezavisnost" i zajedničku ponudu Beogradskih taksi vozača i Beogradskog poslovnog taksija oceniće...

Nastavak na B92...

Za Jatov besplatan taksi prevoz stigle dve ponude

Izvor: AutoBrief.com, 12.Mar.2010

Na tenderu "Jat ervejza" za obezbeđivanje besplatnog taksi prevoza za putike te kompanije sa i do Beogradskog aerodroma stigle su dve ponude. Besplatni taksi prevoz samo je jedna od novih usluga koje ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Stigle dve ponude za besplatni JAT taksi

Izvor: Blic, 13.Mar.2010, 01:10

Za mesec dana redovni putnici JAT-a mogli da očekuju besplatan taksi prevoz od kućne adrese do aerodroma „Nikola Tesla“i obrnuto. ..Ponuda na tenderu za besplatan taksi prevoz putnika JAT-a, otvorena je juče u poslovnoj zgradi „JAT Ervejza". Ponude su izložile dve grupe taksista...Prvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.