Bez promene reda letenja na aerodromu Nikola Tesla

Izvor: Blic, 24.Jan.2011, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez promene reda letenja na aerodromu "Nikola Tesla"

Svi letovi na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu obavljaju se prema redu letenja, bez kašnjenja ili otkazivanja, rekla je jutros Tanjugu portparol tog preduzeća Katarina Bjelanović.

Prema njenim rečima, jedina izmena tiče se jučerašnjeg otkazivanja dva JAT-ova leta za Ljubljanu i Tivat.

"Nakon jučerašnjih smetnji, jutros je poleteo i avion za Podgoricu, a danas se na aerodromu 'Nikola Tesla' očekuje natprosečan broj putnika za ove doba godine", kazala je Bjelanovićeva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bez promene reda letenja na aerodromu "Nikola Tesla"

Izvor: S media, 24.Jan.2011

Svi letovi na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu obavljaju se prema redu letenja, bez kašnjenja ili otkazivanja, rekla je portparol tog preduzeća Katarina Bjelanović...Prema njenim rečima, jedina izmena tiče se jučerašnjeg otkazivanja dva JAT-ova leta za Ljubljanu i Tivat..."Nakon jučerašnjih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.