Jat besplatno osigurava putnike

Izvor: B92, Tanjug, 04.Mar.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jat besplatno osigurava putnike

Beograd -- Aviokompanija "Jat ervejz" će putnicima koji putuju u zemlje članice Evropske unije obezbeđivati besplatno zdravstveno osiguranje tokom trajanja puta.

Uz kupljenu povratnu kartu, od sredine marta, putnike nacionalnog avioprevoznika osiguravaće DDOR Novi Sad, koji je pobedio na javnom konkursu za pružanje te usluge, navedeno je u saopštenju.

"Besplatno zdravstveno osiguranje za naše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putnike pokazuje da o njima vodimo računa i u avionu, i van njega. Želimo da zaslužimo poverenje putnika, kako bi nam se uvek vraćali i leteli nacionalnim avioprevoznikom", rekao je Srđan Radovanović, generalni direktor "Jat ervejza".

On je dodao da će "u takmičenju mnogobrojnih aviokompanija u uslovima svetske krize vazdušnog saobraćaja, najuspešnije biti one koje budu umele da se prilagode novim uslovima i tačno odgovore na potrebe i očekivanja putnika".

Građani Srbije - čije zdravstvene knjižice ne važe u Evropskoj uniji, a koji treba da budu zdravstveno osigurani tokom boravka u inostranstvu - imaće, uz povratnu kartu Jata, osiguranje koje će pokrivati troškove do iznosa od pet hiljada evra, pod uslovom da oni nastanu zbog iznenadne bolesti ili posledica nesrećnog slučaja do kojeg je došlo za vreme boravka u inostranstvu.

Osiguranje će obuhvatiti neophodnu medicinsku pomoć putniku, ambulantno i bolničko lečenje, neophodne lekove i sanitetski materijal, prevoz do najbliže bolnice, neodložne operacije zbog akutnih bolesti, stomatološki tretman zbog akutnog problema, prevoz do zemlje prebivališta i druge vrste pomoći, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatno osiguranje za putnike JAT-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2010

BEOGRAD - Aviokompanija "Jat ervejz" je danas saopštila da će putnicima koji putuju u zemlje članice Evropske unije od sredine marta obezbeđivati besplatno zdravstveno osiguranje tokom trajanja puta i boravka na željenoj destinaciji...Uz kupljenu povratnu kartu, putnike nacionalnog avioprevoznika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jat besplatno osigurava putnike

Izvor: Capital.ba, 04.Mar.2010

BEOGRAD, Aviokompanija 'Jat ervejz' će putnicima koji putuju u zemlje članice Evropske unije obezbjeđivati besplatno zdravstveno osiguranje tokom trajanja puta. Uz kupljenu povratnu kartu, od sredine marta, putnike nacionalnog avioprevoznika osiguravaće DDOR Novi Sad, koji je pobijedio na javnom...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.