Beočin sahranio porodicu Jovicki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2009, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beočin sahranio porodicu Jovicki

BEOGRAD, BEOČIN - Tela devetoro državljana Srbije, poginulih u saobraćajnoj nesreći u Egiptu, preneta su rano jutros avionom JAT-a u Beograd, a potom prevezena vozilima pogrebnih preduzeća u mesta gde će biti sahranjena. Tri člana porodice Jovicki sahranjena su u Beočinu. U toj opštini proglašen je dan žalosti, a održana je i komemoracija.

Ispraćaju na aerodromu u Hurgadi prisustvovali su ambasador Srbije Dejan Vasiljević, konzul Mirko Tavčar, kao i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << egipatskih vlasti, kaže se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova dostavljenom Tanjugu.

U prisustvu predstavnika Ministarstva spoljnih poslova Srbije na beogradskom aerodromu tela poginulih građana preuzeli su članovi njihovih porodica i rodbine.

U selu Krčevac, kod Topole, sahranjeni su Zoran (51), Ivanka (40) i Mara (15) Janjić, a u Zrenjaninu su se članovi porodice i rodbina oprostili od Slavice Trpevski (22).

Sutra će u Vranju biti sahranjene i Snežana (40) i Irina (14) Rodić.

Vozilima JKP Pogrebne usluge tela nastradalih građana, u dogovoru sa članovima porodica i rodbinom, prevezena su u mesta gde će biti sahranjeni, dodaje se u saopštenju.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 16. jula na putu od Hurgade za Luksor, poginuli su Trpeska Slavica (22) iz Zrenjanina, Janjić Zoran (51), Ivanka (45) i Mara (15) iz Beograda, Rodić Snežana (40) i Irina (14) iz Novog Sada, Jovicki Zdenka (36), Stefan (12) i Katarina (8) iz Novog Sada.

U toj nesreći je povređeno osam državljana Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.