AUSTRIJANCI UVODE JOŠ JEDAN OD BEOGRADA DO BEČA

Izvor: Kurir, 06.Sep.2011, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUSTRIJANCI UVODE JOŠ JEDAN OD BEOGRADA DO BEČA

BEOGRAD - Ostrijen erlajnz (Austrian Airlines) od 31. oktobra uvodi dodatni let u red letenja, tako da će u ponudi imati do četiri leta dnevno iz Beograda za Beč, saopštila je austrijska aviokompanija. Sa Jatom kao partnerom, na relaciji Beograd-Beč će biti do šest letova dnevno.

U predstojećem zimskom redu letenja (31. oktobar 2011-9. april 2012.) Ostrijen erlajnz će u ponudi imati 23 samostalna leta iz Beograda za Beč nedeljno, dok će zajedno sa partnerom, kompanijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jat, nuditi 37 letova nedeljno.

Ostrijen erlanz je najveća austrijska aviokompanja koja nudi vezu do preko 130 destinacija u svetu. Ta kompanija je deo grupe Lufthansa, najveće aviogrupe u Evropi i članice Star aljanse (Alliance), najvećeg saveza aviokompanija na svetu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.