Vučić: Rekonstrukcija vlade treba da rezultira promenom politike

Izvor: Kurir, 06.Jul.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Rekonstrukcija vlade treba da rezultira promenom politike

Vučić je, u izjavi novinarima, precizirao da rekonstrukcija nije prinudna, već se preduzima u cilju ostvarivanja boljih rezultata

BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić poručuje da rekonstrukcija vlade treba da rezultira pre svega promenom politike i da potvrdi da su principi odgovornosti, smenjivosti i poštovanja narodne volje važniji od partijske poslušnosti.

Vučić je, u izjavi novinarima, precizirao da rekonstrukcija nije prinudna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << već se preduzima u cilju ostvarivanja boljih rezultata.On je rekao da se jutros video sa premijerom Ivicom Dačićem.

"Nismo ništa konkretizovali, osim načelne želje za sprovođenjem rekonstrukcije vlade", rekao je vicepremijer.

Prema njegovim rečima, rekonstrukcija će biti "težak proces", ali je nesumnjiva želja da se pokaže narodu da su principi odgovornosti, smenjivosti i poštovanja njegove volje važniji od partijske pripadnosti i poslušnosti".

"To će biti rekonstrukcija politike, stvaranja delimično nove politike, a biće, naravno, i personalna, što je, za nijansu, manje važno", rekao je Vučić.

http://www.youtube.com/watch?v=SBsY1OO0w3o

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Suština rekonstrukcije je promena politike

Izvor: Akter, 06.Jul.2013

Aleksandar Vučić poručuje da rekonstrukcija vlade treba da rezultira pre svega promenom politike i da potvrdi da su principi odgovornosti i poštovanja narodne volje važniji od partijske poslušnosti

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.