Izvor: Blic, 08.Okt.2023, 00:38

"MOJA MAJKA SE KRIJE U BUNKERU" Milan za "Blic" opisao agoniju srpskih državljana na aerodromu u Tel Avivu: Čekaju let spasa iz Izraela

Na aerodromu "Ben Gurion" u Tel Avivu se trenutno nalazi oko 200 Srba koji se nadaju dolasku aviona iz Beograda i spasu od rata u Izraelu. Među njima je i majka Milana Stojanovića koji je za "Blic" objasnio kroz kakvu agoniju oni prolaze, šta se trenutno dešava i da li su bezbedni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Avion "Er Srbije" uskoro sleće sa jednom turom putnika iz Tel Aviva, u planu JOŠ DVA AVIONA za evakuaciju srpskih državljana

Izvor: Blic, 08.Okt.2023

Jedan avion "Er Srbije" poleteo je za Tel Aviv sinoć i njegov dolazak očekuje se oko 10 sati na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Kako "Blic" saznaje, čekaju se bezbednosne ocene za još dva aviona koliko je neophodno da bi se evakuisali svi državljani Srbije koji se trenutno nalaze u Izraelu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.