Izvor: Danas, 08.Jul.2023, 17:49

Milatović dolazi u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji: Koja mesta će obići predsednik Crne Gore

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće od sutra u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji, tokom koje će razgovarati sa šefom države Aleksandrom Vučićem i predsednikom parlamenta Vladimirom Orlićem.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milatović u prvoj poseti Beogradu: Vučić priredio večeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2023, 04:45

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović poručio je večeras, na svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu, da, nakon poseta Evropskim institucijama i sedištu NATO u Briselu, dolazi u Beograd "u nameri da da doprinos revitalizaciji političkih odnosa dve zemlje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Potrebna revitalizacija političkih odnosa Srbije i Crne Gore, poručio Milatović

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jul.2023

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović doputovao je 9. jula poslijepodne u dvodnevnu zvaničnu posjetu Srbiji, poručujući da je revitalizacija političkih odnosa važna za unaprjeđenje ekonomskih odnosa između dvije zemlje. "To za rezultat ima direktne benefite za našu privredu i građane", kazao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.