Uhapšen Ivan Bogdanov u Kotoru

Izvor: RTS, 28.Avg.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Ivan Bogdanov u Kotoru

Kotorska policija je uhapsila pet državljana Srbije, od kojih je jedan vođa navijača Crvene zvezde, zbog sumnje da su pokušali da od M. D. iz Beograda iznude 250.000 evra, saopšteno je iz crnogorske policije.

Svih pet državljana Srbije je uhapšeno zbog sumnje da su počinili krivično delo prinuda u pokušaju, prenosi Radio-televizija Crne Gore.

Beogradski mediji izveštavaju da je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od uhapšenih vođa navijača Crvene zvezde Ivan Bogdanov.

Istraga je u toku.

Bogdanov je 2010. godine, tokom kvalifikacionog meča Italija–Srbija, izazvao incidente u Đenovi. Taj meč je prekinut, a Bogdanov je kao predvodnik nereda osuđen na tri meseca zatvora u Italiji.

Međutim, kazna je zamenjena proterivanjem iz zemlje, a Bogdanov je dobio pet godina zabrane ulaska u zemlje EU.
Pogledaj vesti o: Ivan Bogdanov

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.