Sasvim neverovatno, ovo je transparent koji će dočekati Zvezdine navijače na San Paolu!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasvim neverovatno, ovo je transparent koji će dočekati Zvezdine navijače na "San Paolu"!

Potpuno drugačiji tonovi u italijanskoj štampi, ovo je za Napulj nezabeleženo...

Italijanski mediji pišu o Zvezdinim navijačima, obično se pred dolazak "Delija" javnost plaši najrazličitijim scenarijima, ali to ovoga puta nije slučaj.

Navodi se da se ne očekuju bilo kakvi neredi, navodno postoji prijateljstvo Napolitanaca sa Zvezdinm navijačima, pa su neki katastrofični natpisi u medijima uglavnom izostali.

Navodi se da će oko 2500 "Delija" biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u grotlu "Vezuva", ali da među njima neće biti "Ivana Groznog".

Bogdanov koji je nadimak zaradio posle "performansa" u Đenovi kada je i završio u italijanskom zatvoru, prema tvrđenju tuttomercatoweb, neće moći da uđe u Italiju, a navodno je i srpska policija potvrdila da će sarađivati sa Italijanima.

Potvrđeno je da će se navijači oba kluba sastati u centru grada, da je klima prijateljska, da će uslediti bratimljenje, a spremljen je i veliki transparent na kome će pisati "Ne postoji ništa više sveto od časti, ništa lojalnije od pravog prijatelja".

Za promenu, večeras nećemo slušati o huliganima i sukobima, mada policija ne prepušta ništa slučaju, oko 1200 agenata biće danas u Napulju, a navijači Zvezde su već juče počeli da pristižu u grad.

Zvezdini ultrasi na tribini sa italijanskim? https://t.co/bY4g62X9Du

— Sportske.net (@sportske) 26. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Ivan Bogdanov

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.