IVAN BOGDANOV SE KRIO U GEPEKU!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2010, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVAN BOGDANOV SE KRIO U GEPEKU!

Kolovođa se krio u bunkeru autobusa! Italijanska policija uhapsila je u Đenovi Ivana Bogdanova (29) zvanog Coi Ultras, kolovođu incidenta na prekinutom meču između Italije i Srbije. Karabinijeri su Bogdanova pronašli dok se krio u prtljažniku jednog od autobusa parkiranih ispred stadiona Luiđi Feraris u kojem je, prema tvrdnjama italijanskih medija, pronađena i torba sa oko sto baklji.

On je odmah po hapšenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prebačen u đenovski zatvor i njegovo izručenje srpskim vlastima očekuje se u što skorije vreme. Policija je Bogdanova uhvatila nakon detaljnog pregleda putnika svih autobusa u kojima su se nalazili naši navijači. Izvodili su ih jednog po jednog i skidali dopola kako bi pronašli čoveka s karakterističnim tetovažama na rukama, jedinim znakom raspoznavanja ovog huligana, koji je maskirao lice na stadionu.

„Crni čovek“, kako su ga nazvali italijanski novinari, pronađen je dok se krio u bunkeru jednog od autobusa, predviđenom za putnički prtljag. Policija je saopštila da je u jednom od autobusa sa srpskim navijačima pronađeno oružje, kao i dva „topovska udara“. Italijanska agencija Ansa saopštila je da su karabinijeri priveli ukupno 138 srpskih navijača, od kojih je 17 zadržano u pritvoru, 35 je pušteno na slobodu, dok se neki još ispituju. Policija je objavila da je u incidentu povređeno 16 osoba, od kojih i dvojica karabinijera.
Pogledaj vesti o: Ivan Bogdanov

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.