Bogdanov nije kriv!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanov nije kriv!

Navijač Crvene zvezde Ivan Bogdanov olobođen je optužbi za krivično delo na utakmici između Srbije i Albanije.

Tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu protiv Bogdanova protiv koga se vodio preistražni postupak za krivičko delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

Kako je utvrđeno da Bogdanov na utakmici između Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Albanije nije izvršio krivično delo, već eventualno prekršaj, optužnica je odbačena i njegov predmet je predat prekršajnom sudu na dalje postupanje.

Podsećamo, Bogdanov je bio među navijačima koji su nakon incidenta sa dronom ušli na stadion.

U javnosti se Bogdanov pre toga predstavio kao predvodnik huligana koji su prekinuli meč protiv Italije u Đenovi, zbog čega je u Italiji Bogdanov osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom ubrzo deportovan u Srbiju.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.