Епл данас представља оперативни систем „iOS 17“

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Sep.2023, 14:40

Епл данас представља оперативни систем „iOS 17“

Калифорнијска компанија Епл ће данас представити оперативни систем иОС 17 за своје ајфон уређаје са новинама као што су нови режим приправности, 3Д налепнице (Ливе Стицкерс) направљене од фотографија или лакше дељење контаката са другим корисницима ајфон уређаја. Фото: ТанјугAP/Kathy >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Willens Власници ајфона X, као и ајфона 8 и 8 Плус, неће моћи да скину иОС 17 на своје уређаје, али ће и они добити безбедносна ажурирања, преноси Скај њуз.
Корисници осталих ајфона који имају активиране аутоматско ажурирање ће добити иОС 17 без потребе да било шта ураде, али то може да потраје и неколико дана.
Нови оперативни систем више неће аутоматски кориговати вулгарне изразе у писаној комуникацији које корисник можда користи намерно.
Епл очекује да ће корисници пунити своје телефоне на посебним сталцима, а у том режиму ће се на екрану приказивати сат, календар, фотографије или временска прогноза.
У поруке ће бити усвојена и функција пријављавања на одређеној локацији (цхецк-ин), тако да ће корисници моћи да обавесте пријатеље и породицу када стигну на планирано одредиште.
Корисници ће моћи да клонирају свој глас који ће изговарати написане речи или да подесе брзину говора Епловог дигиталног асистента Сири.
Оперативни систем иОС 17 ће умети и да боје разликује разне фотографије, имаће и побољшану заштиту приватности, као и функцију која прати ментално здравље корисника.
Evrozona u julu zabeležila trgovinski suficit od 6,5 milijardi evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Епл данас представља оперативни систем „iOS 17“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.