Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2021, 16:59

Vreme: Pet žrtava seksualnog zlostavljanja u Petnici

Nedeljnik Vreme najavio je da u sutrašnjem broju donosi ispovesti pet žrtava koje su u periodu od 2003. do 2014. iskusile seksualno nasilje od istog zlostavljača u Istraživačkoj stanici Petnica, kao i lično izvinjenje bivšeg direktora Vigora Majića žrtvama nasilja u Petnici.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksualno zlostavljanje u Petnici, tri godine se ništa nije preduzimalo

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2021

Pet žrtava seksualnog zlostavljanja u Istraživačkoj stanici Petnica, u periodu od 2003. do 2014. godine, progovorilo je o svojim iskustvima u novom broju nedeljnika Vreme.

Nastavak na Radio 021...

“Treba da govore žene koje su bile hrabre da podele svoja iskustva”: Nikola Božić, direktor Petnice, povodom slučaja seksualnog zlostavljanja u ovoj ustanovi

Izvor: Blic, 23.Jun.2021

- Vreme je da se priča, ali najpre treba da govore žene koje su imale hrabrosti da podele svoja iskustva - rekao je za "Blic" Nikola Božić, direktora Istraživačkog centra "Petnica", povodom najave nedeljnika "Vreme" da će u svom sutrašnjem broju da objavi ispovest žrtava seksualnog zlostavljanja...

Nastavak na Blic...

"Bili smo u šoku, nismo se setili da pozovemo policiju": Reakcija čelnika Petnice na slučajeve seksualnog nasilja

Izvor: Blic, 24.Jun.2021, 11:10

Slučaj seksualnog zlostavljanja u istraživačkoj stanici Petnica potresa Srbiju. Pet devojaka su, kako navode u ispovestima za nedeljnik Vreme, u periodu od 2003. do 2014. iskusile seksualno nasilje od istog zlostavljača u ovoj ustanovi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.