Voditeljka “Parova” promenila frizuru, ne možete ni da pretpostavite KOJE BOJE joj je kosa! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka “Parova” promenila frizuru, ne možete ni da pretpostavite KOJE BOJE joj je kosa! (FOTO)

Jedna od omiljenih voditeljki "Parova", Bojana Ristivojević, važi za jednu od najatraktivnijih ličnosti na TV "Happy", a iako je svi znaju kao plavušu, rešila je da se malo pozabavi svojom kosom i unese neke promene.

Iako Bojana nije drastično promenila imidž i ostala je verna plavoj kosi, ovo njeno izdanje sigurno je veliko iznenađenje za fanove, budući da do sada nije ovako eksperimentisala.

Foto: Privatna arhiva

Atraktivna Bojana sada ima klipse na kosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i ne bi bila nikakva novina, da one nisu teget i ljubičaste boje!

Foto: Privatna arhiva

Primetno je da joj je kosa znatno duža, a čini se da su i ona i njen frizer Peđa Božić više nego zadovoljni konačnim ishodom!

Foto: Privatna arhiva

Ovako Bojanina kosa izgleda s leđa...

Foto: Privatna arhiva

Kako vam se dopada Bojana u ovom izdanju?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Voditeljka “Parova” ima ljubičastu kosu! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2017, 11:03

Voditeljka “Parova” Bojana Ristivojević sinoć se pohvalila ljubičastim pramenovima! Mala promena koju je napravila iznenadila je mnoge. Ovako se voditeljka “Parova” snašla u ulozi manekenke (foto) Inače, da ne očajavate ako vam se ne dopada, u pitanju su pramenovi veštačke kose i Bojana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.