Užas kod Šapca: Manijak stavio devojci ruku preko usta, odvukao je u mrak i dodirivao po grudima i intimnim delovima

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas kod Šapca: Manijak stavio devojci ruku preko usta, odvukao je u mrak i dodirivao po grudima i intimnim delovima

Pripadnici policije u Šapcu uhapsili su Miladina Ćirkovića (44) iz Prnjavora zbog sumnje da je pokušao da siluje I.V. iz drugog sela. On će biti zadržan u policiji do 48 sati, a posle toga će biti priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu.

Devojka je samo sticajem srećnih okolnosti uspela da pobegne i prijavi ga policiji.

Pokušaj silovanja dogodio se u nedelju uveče na izlazu iz Prnjavora, kada se I.V. vraćala kući iz posete drugarici.

- Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je nasrnuo na devojku dok je išla peške. Sumnja se da je išao za njom i čekao povoljan trenutak da je napadne. Stavio joj je ruku preko usta, a onda ju je odvukao u stranu i pokušao da je obljubi.

- Dodirivao ju je po grudima i drugim intimnim delovima tela, ali je devojka uspela da se istrgne i počne da viče i doziva u pomoć. Iznerviralo ga je što se devojka opirala, pa je nije poštedeo ni udarca. Kada je otišla kod lekara na pregled, na njenom telu bili su uočljivi sveži podlivi - navodi izvor "Aloa".

Čim je došla kući, devojka je slučaj prijavila policiji, koja je odmah poslala patrolu na teren. Posle kraće potrage, uspeli su da pronađu osumnjičenog i privedu ga u stanicu.

Prema nezvaničnim saznanjima, I.V. je u policiji prepoznala napadača, posle čega mu je određen pritvor. Osumnjičeni je neposredno posle hapšenja negirao krivično delo, pravdajući se da devojku ne poznaje.

- Branio se da nikada nije sreo i da su navodi iz krivične prijave izmišljotina i laž. Ranije je već odgovarao za silovanje i odležao je kaznu zatvora. Njegov napad potvrđuje samo da su kazne za ova krivična dela suviše blage, jer se ni posle odležane robije nije opametio, već je ponovo pokušao da siluje. Istraga će na osnovu DNK tragova utvrditi da li je policija uhvatila pravog krivca - navodi izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs/Alo)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

POKUŠAJ SILOVANJA KOD ŠAPCA: Odvukao devojku u mrak pa je dodirivao po grudima i intimnim delovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2017

Uspela da pobegne i prijavi ga policiji..Pripadnici policije u Šapcu uhapsili su M. Ć. (44) iz Prnjavora zbog sumnje da je pokušao da siluje I.V. iz drugog sela. On će biti zadržan u policiji do 48 sati, a posle toga će biti priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu...Devojka je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.