Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2021, 19:33

Učenici u školama, a većina studenata nastavu sluša od kuća – nije to to, kažu

Nakon mesec i po dana stariji osnovci i srednjoškolci vratili su se juče u školske klupe, a nastavu pohađaju po smenama, u manjim grupama i uz obavezne maske. A kada će studenti ugasiti kamere i ponovo u amfiteatre još uvek nije poznato. Kako im je da jednim, većim delom, studiraju onlajn i da li priželjkuju povratak na fakultete proverio je Mladen Savatović.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Prosveta na ispitu – kakav je uticaj onlajn nastave na obrazovanje i radne navike učenika

Izvor: RTS, 20.Apr.2021

Od ponedeljka su se stariji osnovci i srednjoškolci vratili u školske klupe po modelu koji je korišćen na početku tekuće školske godine. Ministar prosvete Branko Ružić kaže za RTS da je glavni izazov tokom pandemije bio očuvanje zdravlja nacije, ali i učenika i nastavnika. Nastavnici...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.