Topola: Sa petog protesta zatražene ostavke predsednika Srbije i Skupštine opštine Topola

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topola: Sa petog protesta zatražene ostavke predsednika Srbije i Skupštine opštine Topola

Oko 200 građana okupilo se večeras u Topoli na petom po redu protestu "Jedan od pet miliona" sa koga su zatražili ostavke predsednika Skupštine te opštine Dragana Jovanovića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Protest je počeo u 18 časova okupljanjem kod prodavnice "Idea" u centru Topole, odakle su građani prošetali ulicama tog mesta.

Na skupu su govorili novinari Nenad Kulačin i Milojko Pantić i profesor fizike Ivan Petronijević.

Organizatori su novo okupljanje najavili za sedam dana s tim što će, umesto u 18, protest početi u 19 časova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest #1od5miliona i večeras u Boru

Izvor: Bor030.net, 01.Mar.2019, 16:34

Građanski protest pod parolom “Jedan od pet miliona” biće održan večaras u Boru, sedmi put po redu, sa početkom u 18 časova na platou Doma kulture. Najavljeno je da će na skupu da govoriti Svetlana Anđelković, profesorica iz Bora. Posle obraćanja krenuće se u šetnju gradskim ulicama....

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.