Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2022, 11:25

Tim za škole doneo odluku kako će se od ponedeljka odvijati nastava

Tim za škole doneo je odluku da od 24. januara 2022. godine, učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola nastavu pohađaju neposredno, dok će učenici od petog do osmog razreda obrazovno-vaspitni rad pratiti po kombinovanom modelu i ići u školu dan za danom, podeljeni u dve grupe, saopšteno je iz Ministarstva prosvete. Za učenike srednjih škola nastava će se, kako se dodaje, takođe odvijati prema kombinovanom modelu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za učenike od prvog do četvrtog razreda časovi u školi, stariji osnovci i srednjoškolci na kombinovanoj nastavi

Izvor: Danas, 20.Jan.2022

Tim za škole doneo je odluku da od  24. januara 2022. godine, učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola nastavu pohađaju neposredno, dok će učenici od petog do osmog razreda i srednjoškolci obrazovno-vaspitni rad pratiti po kombinovanom modelu i ići u školu dan za danom, podeljeni...

Nastavak na Danas...

Tim za škole: Mlađi idu u školu, stariji po kombinovanom modelu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2022

Tim za škole doneo je odluku da od ponedeljka učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola nastavu prate neposredno u školama, dok će učenici od petog do osmog razreda nastavu pratiti po kombinovanom modelu, podeljeni u dve grupe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Subotica: Kako će se sprovesti odluka Tima za škole o pohađanju nastave koja je doneta zbog pogoršanja epidemiološke situacije

Izvor: Danas, 20.Jan.2022

Tim za škole doneo je odluku da od ponedeljka, 24. januara, učenici nižih razreda osnovnih škola nastavu pohađaju neposredno, a učenici viših razreda osnovnih i učenici srednjih škola po kombinovanom modelu nastave.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.