Tim Barton režira igrani rimejk „Damba

Izvor: Politika, 11.Mar.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim Barton režira igrani rimejk „Damba"

LOS ANĐELES –Tim Barton će režirati igrani rimejk Diznijevog klasika „Dambo”, prenose elektronski mediji.

Barton, koji je trenutnu fascinaciju Diznija oživljavanjem svojih animiranih filmova, pokrenuo 2010. „Alisom u Zemlji čuda” sarađivaće sa scenaristom „Transformersa” Irenom Krugerom.

Film je u početnoj fazi produkcije ali se očekuje da će kombinovati CGI efekte i uživo akciju. Krugerov scenario će dodati jedinstvenu porodičnu priču koja će produžiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << film koji u originalu traje sat vremena.

„Dambo” je priča o mladom cirkuskom slonu Džambu mlađem kojeg zadirkuju zbog velikih ušiju sve dok ne nauči da leti uz njihovu pomoć. Film je dobio Oskara za muziku ali su ga moderni kritičari napali zbog rasnih stereotipa u predstavljanju bande vrana.

Posle „Alise”, Diznije na bioskopskim blagajnama uživao u uspesima „Oza velikog i moćnog”, „Grdane” i sada „Pepeljuge” Keneta Brane. Studio je već za iduću godinu najavio igrane rimejkove „Knjige o džungli” i nastavka „Alise” a 2017 godine u bioskope stiže „Lepotica i zver” sa Emom Votson i Denom Stivensom. 

Tanjug

objavljeno: 11.03.2015.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tim Barton režira igrani rimejk "Damba"

Izvor: Blic, 11.Mar.2015

Tim Barton će režirati igrani rimejk Diznijevog klasika "Dambo", prenose elektronski mediji...Barton, koji je trenutnu fascinaciju Diznija oživljavanjem svojih animiranih filmova, pokrenuo 2010. "Alisom u Zemlji čuda" sarađivaće sa scenaristom "Transformersa" Irenom Krugerom...Film je u početnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.