Специјал Неше Бриџиса, представа „The Best of“ 16. фебруара у Треми

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 09:01

Специјал Неше Бриџиса, представа „The Best of“ 16. фебруара у Треми

Ненад Даниловић, познатији под псеудонимом Неша Бриџис, један је од најпознатијих српских „stand up“ комичара. Фото: PrtSc/new.gigstix.com Љубитељи комедије из региона јако добро знају Нешу Бриџиса, био је гост на великом броју фестивала у Хрватској, Словенији, Босни, Македонији, Црној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Гори… И поред страха од летења, публика је имала прилику да га види и у Аустралији. За његове вечери комедије увек се тражи карта више.
Неша је један од утемељивача Српске „stand up“ сцене састоји се из низа најбољих,уникатних а можемо рећи и култних представа које су међу публиком најпопуларније и које су се временом развиле у веоме популарне представе, не само у Србији него и широм света. Сплет најбољих представа смештене у једну овај пут. Представа у којој публика учествује, имајући прилику да чује свој омиљени скеч. Представу може погледати у Треми, 16. фебруара од 21:30 часова.
Новосађани купите своје карте на време.
„Stand up“ nastupi u februaru u Gerila baru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Специјал Неше Бриџиса, представа „The Best of“ 16. фебруара у Треми се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.