Tepić: Pomoći ćemo Obradovića tako što nastavljamo gde je on stao

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2020, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Pomoći ćemo Obradovića tako što nastavljamo gde je on stao

Potpredsednica Stranke Slobode i pravde Marinika Tepić rekla je danas će se uzbunjivaču iz Krušika Aleksandru Obradoviću najbolje pomoći držanjem afera pod reflektorom javnosti.

"Nećemo mu pomoći pohvalama da je heroj, što jeste, već tako što ćemo nastaviti tamo gde je on stao", rekla je Tepić, za TV N1, navodeći da je afera o oružju predstavlja "istinu o kriminalu ovog režima".

Ona je navela da "kriminal režima treba držati pod reflektorom, budnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << okom javnosti", navodeći da je Obradovića "javnost zaštitila da ga ne pojede mrak u pritvoru"

Kako je podsetila, Obadović je pušten da se brani sa slobode, ali postupak protiv njega nije obustavljem.

Ona je rekla da je "sramna izjava premijerke Ane Brnabić da je TV N1 patrija, a sramna je i inače njena komunikacija sa svima, pogotovo medijima".

"Ona se najdirektnije pokazala da iza napada na TV N1 stoji režim", rekla je Tepić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Đilas: Pitajte Godfrija da li je svestan šta je TV Pink

Izvor: Danas, 28.Jan.2020, 13:00

Gostovanje američkog ambasadora Entonija Godfrija na Pinku u Hit tvitu u nedelju uveče izazvalo je brojne reakcije u javnosti, prvenstveno zbog njegove odluke da se pojavi na Pinku, potom zbog priznanja da ga je tamo pozvala premijerka Ana Brnabić ali i zbog izjava o TV N1, i lideru stranke Slobode...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.