Izvor: Blic, 06.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je manje igrača sa stavom

Otkazi košarkaških reprezentativaca? Zaista mi nije jasno šta se to dešava. Zar svakome ne bi trebalo da predstavlja čast to što je pozvan u nacionalni tim?

Reprezentacija mora da bude uvek iznad bilo kakvog klupskog interesa. Pojedini igrači bi, zaista, trebalo da zauzmu stav, hoće li da igraju za reprezentaciju ili ne. Ukoliko ne žele, to je njihova odluka i treba je poštovati, ali ako hoće da to čine, moraju u kontinuitetu da se selektoru stavljaju na raspolaganje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Očigledno je da se Moka Slavnić prihvatio teškog posla. On je legenda, razume se u košarku i trebalo bi da ima podršku svih nas. On dobro zna šta mu treba i šta voli kao trener. Svi mi želimo da reprezentacija ostvari uspeh. Naravno, tek posle prvih kontrolnih utakmica steći ćemo realnu sliku o tome koliko, zaista, možemo.

Po pitanju odlazaka igrača u NBA - nemam ništa protiv, ali pravi potez košarkaš može da napravi samo ukoliko je svestan da će i igrati. Pravi put je - prvo Evropa, pa tek onda Amerika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.