Studiju slučaja rešava osamdest timova

Izvor: Politika, 13.Maj.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studiju slučaja rešava osamdest timova

Finale projekta „Kejs čelendž” u kom se takmiče studenti i srednjoškolci u rešavanju studije slučaja zarad dobijanja prakse u nekoj od partnerskih kompanija „Infiniti Impulsa”, biće održano 27. maja u Privrednoj komori Beograda. Mladi ljudi različitih profila, interesovanja i veština čine osamdeset timova koji su u projekat ušli 6. maja kada su se upoznali sa kompanijama i rešavanjem studije slučaja. Od njih se očekuje motivisanost, kreativnost i timski duh, a najbolje očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i vredne nagrade.

Do kraja projekta, takmičari će proći kroz niz radionica na temu prezentacionih veština, istraživanja tržišta i važnosti timskog rada.

Partneri ovogodišnjeg takmičenja su kompanije Devana Technologies, Ernst & Young i Cofa Games koje veliku važnost posvećuju razvoju studenata u oblasti informacionih tehnologija, marketinga i menadžmenta.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.