Sprečen šverc psihoaktivnih tableta u SAD

Izvor: Politika, 10.Avg.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen šverc psihoaktivnih tableta u SAD

Zaplenjeno blizu hiljadu tableta sakrivenih u kutije za diskove

U carinskoj ispostavi Pošta Beograd sprečeno je krijumčarenje gotovo 1.000 psihoaktivnih tableta, saopštila je Uprava carina. Tablete su otkrili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja, koji su detaljno pregledali pošiljke namenjene primaocima u SAD, a koje je 4. avgusta 2015. godine za izvoz prijavo državljanin Srbije.

Naime, radi se o pošiljkama u kojima je trebalo da se nalaze diskovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << međutim umesto toga nalazile su se kese, umotane u indigo papir, a unutra pomenute tablete. U dvema se nalazilo po 330 tableta, a u trećoj 335. S obzirom na to da se radi o psihoaktivnim tabletema sve su predate MUP u dalju nadležnost, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.