Severna Koreja uništava američke bombardere: Objavljen propagandni snimak Kim Džong Una (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Mar.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Koreja uništava američke bombardere: Objavljen propagandni snimak Kim Džong Una (VIDEO)

Severna Koreja objavila je propagandni video koji prikazuje kako vojska te zemlje uništava američke avione i bombardere.

Montirani snimak su preneli severnokorejski državni mediji tokom vikenda, objavio je "Dejli mejl".

Na snimku se čuje ženski glas koji radosno uzvikuje da će vojska pobediti neprijatelja čiji će avioni padati sa neba pod kišom metaka, prenela je agencija Jonhap.

Snimak je objavljen pošto je severnokorejski lider Kim Džong Un zapretio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << će sravniti SAD sa zemljom nuklearnim oružjem, ako Amerikanci ispale "i jedan jedini metak" na Severnu Koreju.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kim Džong Un objavio snimak o uništavanju bombardera SAD

Izvor: B92, 21.Mar.2017

Severna Koreja objavila je propagandni video koji prikazuje kako vojska te zemlje uništava američke avione i bombardere...Montirani snimak su preneli severnokorejski državni mediji tokom vikenda, objavio je "Dejli mejl"...Na snimku se čuje ženski glas koji radosno uzvikuje da će vojska pobediti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.