Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Avg.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam razloga zbog kojih žene ostavljaju muškarce koje vole

Ima li smisla ostati u nekoj vezi? Ljubav je samo jedan odgovor na to pitanje, ali postoje i mnogi drugi...

Postoje određeni razlozi zbog kojih će svaka žena razmisliti ima li smisla da ostaje u takvoj vezi.

Evo zašto mnoge žene odlučuju da raskinu čak i sa partnerom kojeg vole...

1. Stalno je na poslu

Da li novac pokreće svet? Da potreban je, ali svo bogatstvo ovog sveta ne znači ništa ako nemamo sa kim da ga potrošimo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
2. Nije pažljiv

Možda su za to krivi nerealni standardi koje mediji uporno nameću, a možda jednostavno misle da vrede više i zavređuju bolje. Kako god bilo, važno je da se muškarac potrudi da ženi pokaže da je voljena. I najveće ljubavi znale su da padnu u vodu iz ovog razloga. Lepa poruka kada se probudi - na mobilnom telefonu ili ormariću kraj kreveta, nije važno, ženi govori da je baš ona bila osoba na koju je muškarac pomislio pred san ili neposredno po buđenju.

3. Nije strastven

Ko voli kada mu je dosadno? A ima li napornije stvari od osećanja da je veza postala navika jer je u njoj nestalo uzbuđenja, bilo u krevetu ili na bilo kojem drugom polju. Ovo ne bi trebalo da bude veliki problem. Samo mali izlazak iz okvira komforne zone može da začini dosadnu svakodnevicu. Parovi koji su spremni na avanture u spavaćoj sobi i koji ne prestaju da dokazuju jedno drugom koliko im je stalo do veze opstaju duže. Strast je privlačna i budi strast.

4. Sebičan je

Da li samo mi pristajemo na kompromise? Ipak, muškarcu može ponekad teško da padne da sa voljenom ode u kupovinu ili na zabavu kod njene drugarice, ali trebalo bi ponekad. Nespremnost da se iskreno uživa u zajedničkim aktivnostima budi sumnju u požrtvovanost i ukazuje na sebičnost.

Očarana, zaljubljena pa razočarana: šta sve treba naučiti iz izneverenih očekivanja...

5. Tajnovit je

Ponekad ako nešto ne znamo, u glavi stvorimo određeni scenario. Nekad je dobro da ne delimo sve sa voljenom osobom, ali često ne volimo ni da smo isključeni iz života drage osobe. Znate one "ženske priče" koje muškarci slušaju svaki dan? Dame su svesne da su muškarcima priče dosadne, ali žena voli da uključi partnera u svoj svet. Zato i muškarac treba da podeli sa svojom boljom polovinom mnoge tajne i da sa njom podeli svoj unutrašnji svet...

6. Ne govori istinu

Neiskrenost je recept za raskid veze. Žena će neko vreme pokušati da razume poneku laž, može da poveruje u želju muškarca da je zaštiti ali u suštini je istina uvek najbolje rešenje. Ako partneri ne dele isti stepen iskrenosti, veza ne može trajati.

7. Nedostatak samopoštovanja

Koliko puta smo čuli "nije stvar u tebi, u meni je"? Mnoge osobe zaista misle tako. Zato, treba da imamo razumemo i shvatimo našeg partnera ako misli to što kaže, ali i on nas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.