Šapčanin uhapšen zbog zlostavljanja devojke

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapčanin uhapšen zbog zlostavljanja devojke

Šabačka policija uhapsila je Z.M. (33) iz okoline Šabca zbog sumnje da je dvadesetdvogodišnju devojku lišio slobode i fizički zlostavljao, saopšteno je danas.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je devojku, koju poznaje od ranije, pozvao telefonom da siđe ispred zgrade u kojoj stanuje u Šapcu i da joj je kad je ušla u njegov automobil predložio da krene sa njim, što je ona odbila.

On se sumnjiči da je potom protiv njene volje krenuo automobilom i u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << toku vožnje je vukao za kosu, udarao rukom po licu i glavi i nazivao pogrdnim imenima.

Potom je devojku automobilom odvezao do svoje porodične kuće u okolini Šapca gde ju je, kako se sumnja, nekoliko sati pod pretnjom zadržao i fizički zlostavljao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, a tereti se za krivična dela prinuda, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.