SKANDAL U BUDVI: Nataša Ninković PREKINULA PREDSTAVU zbog divljanja iz kafane!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Avg.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U BUDVI: Nataša Ninković PREKINULA PREDSTAVU zbog divljanja iz kafane!

Glumica Nataša Ninković prekinula je, zbog preglasne muzike iz lokala u blizini, izvođenje predstave "Prah" u Budvi u okviru festivala "Grad Teatar".

Muzika je bila preglasna i nju niko iz publike nije čuo tokom izvođenja predstave sa kojom su ona i Zoran Cvijanović obišli region.

- Ovo je tortura nikada ovako nešto nisam doživela. Oni se sprdaju sa mojim radom - ljutito je rekla Ninkovićeva, proslavljena i dokazana multitalentovana umetnica i glumica Narodnog pozorišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Beogradu.

Nijje bila raspoložena za razgovor, kako prenosi Pink, ali je na novinarsko pitanje šta je za nju sreća, rekla da u životu ništa slično nije doživela.

Printskrin: Youtube/Dejan Jankovic

- Što me pitaš o sreći, da li znate šta sam večeras doživela? Neka Budva odluči da li sam im potrebna, pa neka me onda pozovu. Možda sa predstavom “Gospođica” dođem, ali ne u Budvu. To će svakako biti Kotor, Podgorica ili Bar - naglasila je glumica.

Printskrin: Youtube/Dejan Jankovic

Ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Ninkovićevom, koja je kratko prokomentarisala da je na snimanju i da nema vremena da razgovara o nemilom događaju.

Pogledajte deo predstave:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.