Razarajuća bomba moleru iz Prnjavora postavljena tačno ispod sedišta: Postoje dve paklene teorije o ovom ubistvu

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jun.2017, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razarajuća bomba moleru iz Prnjavora postavljena tačno ispod sedišta: Postoje dve paklene teorije o ovom ubistvu

S.T. (50) koji je poginuo u utorak ujutru u Prnjavoru, kada je njegov "pikap" iznenada eksplodirao, izgleda se zamerio nekim mnogo opasnim ljudima, piše Informer.

Naime, bomba je bila postavljena tačno ispod njegovog sedišta, a način na koji je aktivirana pokazuje da se radi o veoma ozbiljnom profesionalcu, pokazala je istraga.

Postoji jedna veoma čudna teorija koja se i dalje ispituje - da je eksploziv bio molerov, i da je sasvim slučajno eksplodirao.

- Eksploziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je bio velike razorne moći. Detonacija je bila toliko snažna, da je vozača bukvalno katapulturala iz vozila, i odbacila ga dvadesetak metara. Donji deo tela mu je raznet, kao i cela unutrašnjost vozila. Ili je žrtva imala neraščišćene račune sa profesionalcima, ili je eksploziv njegov, i bio je sakriven ispod sedišta pa je sasvim slučajno eksplodirao. Ova druga teorija je manje moguća, ali se istražuje - otkriva Informerov sagovornik iz istrage.

(Telegraf.rs / Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Molera iz Prnjavora bomba katapultirala iz vozila: Da li se nekome zamerio ili je nešto drugo u pitanju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2017

Postoji jedna veoma čudna teorija koja se i dalje ispituje..S.T. (50) koji je poginuo u utorak ujutru u Prnjavoru, kada je njegov “pikap” iznenada eksplodirao,izgleda se zamerio nekim mnogo opasnim ljudima...Naime, bomba je bila postavljena tačno ispod njegovog sedišta, a način na koji je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.