Izvor: Politika, 27.Jul.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prins izdaje novi album, samo godinu dana posle poslednja dva

Manje od godinu dana od istovremenog objavljivanja dva albuma u jesen prošle godine, američki muzičar Prins (57) završio je snimanje novog albuma, saopštio je njegov bend, a izvestili američki mediji.

Novo izdanje popularnog muzičara zvaće se „The Hit & Run Album” i odnosi se na turneju koja je u toku. Inače, Prins je poznat po zakazivanju koncerata u poslednjem trenutku i ponekad nekoliko njih u istom danu.

Za sada se još ne zna kada će izaći album, ali su članice >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << njegovog benda navele da će to biti uskoro. Prins je na internetu 1. jula objavio singl s novom albuma „Hardrocklover”.

Muzičar je prošle jeseni izdao dva albuma u isto vreme, jedan solo i jedan s bendom. Izdanje „Art Official Age” je bio Prinsov prvi solo album od 2010. godine. Drugi „Plectrumelectrum”, s 12 naslova, snimljen je s njegovim ženskim bendom.

Prinsovo pravo ime je Prins Rodžers Nelson, ali se od 1993. do 2000. godine predstavljao simbolom koji se ne može izgovoriti. Inače, poznat je po ekscentričnosti. Prodao je više od 150 miliona ploča širom sveta, a njegovi najveći hitovi su: „Purple Rain”, „Kiss”, „Cream”, „Little Red Corvette”, „1999” i „The Most Beautifull Girl in the World”.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.