Premijera „Igrača” sa Dvejnom Džonsonom

Izvor: Politika, 21.Jun.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera „Igrača” sa Dvejnom Džonsonom

Posle uspešnih filmskih projekata „Paklene ulice 7” i „San Andreas”, glumac Dvejn Džonson ovu godinu pamtiće i po seriji „Igrači“, koja će u isto vreme biti prikazana i u SAD-u i u Srbiji (ponedeljak, 4 sata ujutru).

U seriji koja govori o životima bivših i sadašnjih igrača američkog fudbala, Džonson glumi Spensera Strasmora, bivšeg sportistu. Među glumačkom ekipom su i Omar Benson Miler u ulozi Čarlsa, predusretljivi bivši profesionalni sportista u potrazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << za novom karijerom, Džon Dejvid Vošington  kao Riki, izuzetno kompetitivni i produhovljeni profesionalni sportista, Rob Kordri kao Džofinansijski savetnik koji zaista daje sve od sebe kako bi se uklopio, Troj Geriti  kao Džejson, najbolji sportski agent i drugi. Iako su svi oni profesionalci kada je posao u pitanju, problem im je kad sportsko polje zamene privatnim, u kome nema jasnih pravila…

Seriju potpisuje Stiv Levison koji je svoj pečat dao i serijama “Svita“, „Carstvo poroka“, „Na terapiji“.

Dvejn Džonson se našao na drugom mestu Forsove liste najplaćenijih glumaca prošle godine sa zaradom od 52 miliona dolara, odmah iza Roberta Daunija Džuniora. Taj novac zaradio je zahvaljujući ulozi u sedmom delu filma „Paklene ulice”.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.