Izvor: Danas, 05.Maj.2022, 15:17

Vučić se obraća javnosti sutra u 18 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima u petak u 18 časova iz Palate Srbija, potvrđeno je za Danas iz kabineta predsednika.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sutra obraća javnosti

Izvor: B92, 05.Maj.2022

Predsednik Republike Aleksandar Vučić obratiće se sutra javnosti, najavila je pres služba predsednika...Obraćanje je najavljeno za 18 časova u Palati Srbija...Predsednik Vučić imao je danas značajne sastanke koji su od najvećeg interesa za budućnost Srbije, te će u koordinaciji sa premijerkom...

Nastavak na B92...

Predsednik Srbije se danas obraća javnosti: Vučić predstavlja odgovor na „velike probleme“

Izvor: Danas, 06.Maj.2022, 07:01

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, najavio je da će u današnjem obraćanju, koje je zakazano za 18 časova u Palati Srbije, detaljnije govoriti o "svim velikim problemima" s kojima se Srbija suočava kao i o tome kako će Beograd odgovoriti na njih.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.