Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poverenik naložio RTV-u da NDNV-u dostavi informacije o konkursima

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić naložio je danas Radio-televiziji Vojvodine (RTV) da najkasnije u roku od pet dana Nezavisnom društvu novinara Vojvodine (NDNV) dostavi informacije koje su tražili, a koje se tiču javnih konkursa za izbor i imenovanje glavnog i odgovornog urednika Prvog programa TV Vojvodine i direktora programa RTV-a.

Poverenik je naložio RTV-u da NDNV-u dostavi kopije podnetih prijava kandidata na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << navedene konkurse, u delu koji sadrži informacije o njihovom obrazovanju, kao i vrsti i dužini radnog iskustva, navodi se u rešenju u koje je agencija Beta imala uvid.

NDNV se 23. februara žalio Povereniku, jer nije dobio informacije koje je od RTV-a zatražio 31. januara ove godine.

Konkurs za te pozicije RTV je raspisao 17. maja prošle godine, ali ni do danas niko nije imenovan na ta mesta.

RTV je 9.marta uputio odgovor Povereniku, u kojem je naveo da tražene podatke ne može da dostavi, jer odluke o izboru kandidata još nisu donete i jer bi dostavljanje traženih informacija "omelo i otežalo okončanje istih postupaka".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poverenik naložio RTV-u da NDNV-u dostavi informacije o konkursima

Izvor: RTS, 12.Apr.2017

. Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić naložio je Radio-televiziji Vojvodine (RTV) da najkasnije u roku od pet dana Nezavisnom društvu novinara Vojvodine (NDNV) dostavi informacije koje su tražili, a koje se tiču javnih konkursa za izbor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.