Izvor: N1 televizija, 17.Dec.2021, 15:18

Poverenica: Diskriminacija u detinjstvu ostavlja trajne posledice na dete

Diskriminacija u detinjstvu ostavlja trajne posledice na dete, bilo da se radi o nejednakom pristupu obrazovanju, neadekvatnom prevozu do škola u ruralnim područjima, zlostavljanju u ustanovama, stigmatizaciji ili marginalizaciji dece, izjavila je poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Janković: Diskriminacija u detinjstvu ostavlja trajne posledice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2021

Diskriminacija u detinjstvu ostavlja trajne posledice na dete, rekla je danas poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković na sednici Saveta za prava deteta na kojoj je predstavila Poseban izveštaj o diskriminaciji dece...Janković je navela da su posledice trajne bilo da se radi o nejednakom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.