Partner 2019: Jumko predstavlja NEVIDLJIVU TKANINU (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jun.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partner 2019: Jumko predstavlja NEVIDLJIVU TKANINU (FOTO)

U Beogradu se održava Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme “Partner 2019” na kojem učestvuje i kompanija „Jumko“ iz Vranja. Vranjska kompanija se po deveti put predstavlja na ovom sajmu koji se pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije, održava od 25. do 28. juna.   Na svom sajamskom štandu „Jumko“ je izložio opremu i proizvode koje koriste Vojska Srbije, Ministarstvo unutrašnjh poslova, ali i druge specijalizovane službe poput vatrogasaca.   Branislav Trajković, generalni direktor „Jumka“ kaže za OK Radio da očekuje veliku posećenost zainteresovanih na štandu vranjske firme.   Vranjanci su po prvi put izložili svoj novi proizvod, takozvanu „nevidljivu tkaninu“ koju ne registruju termo kamere...
Pogledaj vesti o: Vranje,   Vojska Srbije

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unaprijeđeni Despot na Sajmu u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2019

BEOGRAD - Generalni direktor kompanije "Tehnički remont Bratunac" (TRB) Slavenko Ristić izjavio je danas da na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner" u Beogradu ovo privredno društvo predstavlja svoje proizvode, uključujući i unaprijeđenu verziju funkcionalnog oklopnog ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.