Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2024, 19:42

PSG traži od rektora Univerziteta u Novom Sadu da zaustavi blokadu Filozofskog fakulteta

Pokret slobodnih građana pozvao je danas rektora Univerziteta u Novom Sadu Dejana Madića da "uz reakciju" policije zaustavi "napad" na Filozofski fakultet u tom gradu koji je obustavio rad posle blokade koju je započela grupa studenata jer nije ispunjen njihov zahtev da profesor Dinko Gruhonjić dobije otkaz zbog navodnog govora mržnje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa mladih blokirala Filozofski fakultet u Novom Sadu, dekanat traži da univerzitet obezbedi nesmetan rad

Izvor: VOA, 28.Mar.2024

NOVI SAD — Grupa mladih upala je u četvrtak oko podne na Filozofski fakultet u Novom Sadu tražeći da se profesoru Dinku Gruhonjiću da otkaz, zbog, kako su naveli, govora mržnje. Posle blokade, fakultet je odlučio da danas obustavi rad sa obrazloženjem da je ovom blokadom ugrožena bezbednost...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.