Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2023, 09:47

Odložen protest za zabranu iskopavanja litijuma: Trenutni prioritet je zaustavljanje nasilja, mržnje i podela

Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je danas da odlaže protest koji je bio zakazan ispred Skupštine Srbije za 18. maj, na dan kada se navršava godinu dana od kako je Skupštini predata Narodna inicijativu za zabranu istraživanja, iskopavanja i prerade litijuma i bora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SEOS:Odlaže se protest inicijative za zabranu iskopavanja litijuma koji je bio zakazan za 18. maj

Izvor: Beta, 15.Maj.2023

Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je danas da odlaže protest koji je bio zakazan ispred Skupštine Srbije za 18. maj, na dan kada se navršava godinu dana od kako je Skupštini predata Narodna inicijativu za zabranu istraživanja, iskopavanja i prerade litijuma i bora."Zbog aktuelne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.