Od Hema do Spejsija

Izvor: Politika, 29.Avg.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Hema do Spejsija

Brajan Kranston više nije u igri. Posle pet godina vladavine ekipe serije „Čista hemija“, red je da ostali dođu do izražaja. Emi nagrada za najboljeg glumca u dramskoj seriji može da ode u ruke Kevina Spejsija (Kuća od karata), Džefa Denijelsa (Redakcija), Džona Hema (Ljudi sa Menhetna), Boba Odenkirka (Bolje pozovite Sola), Lijeva Šrajbera (Rej Donovan) ili Kajla Čendlera (Bloodline).

Emi se najviše smeši Hemu kome je ovo poslednja nominacija za ulogu u „Ljudima sa Menhetna” >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koja ove sezone završila sedmogodišnje emitovanje. Njegova harizma i talenat očarali su publiku i kritiku, ali poslednju odluku donosi Akademija televizijske umetnosti i nauka.

Novajlija Bob Odenkirk za ulogu u spin-ofu „Čiste hemije” – „Bolje pozovite Sola” izazvao je pozitivne reakcije koje su ga pratile i tokom sporedne uloge u „Čistoj hemiji”. Ipak, on ne važi za favorita.

Ne treba stavljati po strani glumca Kajla Čendlera zbog koga mnogi i gledaju seriju „Bloodline”. Više puta tokom prve sezone, svojim interpretacijom detektiva Džona Rejbrna ostavljao je publiku bez teksta.

Ipak, glavni konkurent Džonu Hemu je holivudski glumac Kevin Spejsi kome je ovo treća nominacija. Kritika hvali i njega i seriju „Kuća od karata” zbog koje je petnaesti na listi najplaćenijih televizijskih glumaca, miljenik je publike još od ranije, ali mnogi su mišljenja da je ovo ipak Hemova godina čime će staviti tačku na priču o „Ljudima sa Menhetna”.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.