Izvor: N1 televizija, 29.Nov.2021, 17:34

Novi dan: Da li promena Ustava oslobađa sudstvo političkog uticaja

Skupština Srbije raspravlja o ustavnim amandmanima i predlogu o raspisivanju referednuma za promenu Ustava. Hoće li parlament usvojiti sve predloge koji se tiču ustavnih promena iz oblasti pravosuđa? Da li Srbija time dobije sudstvo bez politike ili kako neki tvrde ''sudokratiju''? Imaju li nedavno doneti Zakoni o referendumu i eksproprijaciji zemljišta veze sa promenom Ustava? O tome u temi jutra govore sudija Apelacionog suda Dragana Boljević i pravnica Sara El Sarag.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da razumemo: Promena Ustava, gosti Miodrag Majić i Miodrag Jovanović

Izvor: N1 televizija, 29.Nov.2021

O predloženim ustavnim amandmanima za emisiju "Da razumemo", u utorak u 20.15h, govore profesor Pravnog fakulteta Miodrag Jovanović i sudija Apelacionog suda Miodrag Majić.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.