Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2020, 12:51

Novi 6. oktobar traži ostavke Kriznog štaba, predsednika i premijerke

Pokret "Novi 6. oktobar" zatražio je ostavke članova Kriznog štaba, kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Ane Brnabić, ocenivši da je prvo mesto u svetu po obolelima od virusa po glavi stanovnika jedan od najvećih poraza Srbije poslednjih decenija.

"S obzirom na katastrofalno upravljanje krizom koja je sada već i kvantifikovana poražavajućim rekordom, jedina moguća odluka onih koji su rukovodili borbom protiv pandemije u Srbiji je da odmah podnesu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ostavke", smatra "Novi 6. oktobar".

U saopštenju je navedeno da je na sednici predsedništva taj pokret doneo odluku da se uputi zahtev Kriznom štabu "i njegovom faktičkom rukovodiocu Aleksandru Vučiću, da bez ikakvog odlaganja podnesu neopozive ostavke", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.