Nova „Fantastična četvorka” u domaćim bioskopima

Izvor: Politika, 06.Avg.2015, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova „Fantastična četvorka” u domaćim bioskopima

Popularnost Marvelovog tima superheroja „Fantastične četvorke” ne jenjava od pojave prvog broja stripa o ovim junacima, šezdesetih godina prošlog veka. Posle dva akciona filma „Fantastična četvorka” iz 2005. i njegovog nastavka – „Uspon srebrnog letača” iz 2007, holivudski studio „Foks” odlučio je da se vrati serijalu i realizuje priče o nastanku ovih superheroja: Gospodinu fantastičnom, Nevidljivoj ženi, Čoveku baklji i Stvoru, koji se od večeras prikazuje u domaćim >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << bioskopima. Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće sada da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji im je postao opaki neprijatelj.

Posle filmova iz prošle decenije, koje je režirao Tim Stori, a heroje tumačili: Džoan Grifit, Džesika Alba, Kris Evans i Majkl Čiklis, novu „Fantastičnu četvorku” režirao je Džoš Trenk. Mlade autsajdere koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način, kada se teleportuju u udaljene i opasne svetove, igraju mladi glumci: Majls Teler, sve traženija Kejt Mara, Majkl B. Džordan i Džejmi Bel, poznat po ulogama u filmovima „Bili Eliot” i „King Kong”.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.