Ne zameram majci što me je ostavila u domu: Prva ispovest vanbračnog sina Ane Bekute!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jun.2017, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zameram majci što me je ostavila u domu: Prva ispovest vanbračnog sina Ane Bekute!

Svojevremeno je ogromnu pažnju privukla ispovest Ane Bekute koja je otkrila da je sina Igora Polića rodila sa 17 godina, i da je zbog osude okoline, bila primorana da ga osam meseci ostavi u domu. Igor kaže da svojoj majci nikada nije zamerio zbog onoga što je uradila. 

Polić ističe da razume zbog čega je Ana morala da ga smesti u dom, i tvrdi da to nije ostavilo bilo kakve posledice na njega.

Foto: A. Nalbantjan

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada - izjavio je Igor za "Kurir" i dodao da nije u kontaktu sa svojim ocem.

Foto: Milena Đorđević

- Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo - zaključio je Polić.

A Bekuta je ovako opisala pakao kroz koji je prošla tokom perioda razdvojenosti od Igora.

Printskrin: Facebook/Loud & Queer

- Smatrali su me glupačom zato što TO nisam na vreme ubila, ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Razdiralo me je stotinu muka. Morala sam da prekinem redovno pohađanje pribojske gimnazije i da je završim vanredno. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući  - ispričala je Ana Bekuta.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne zameram majci sto me je ostavila u domu Prva ispovest vanbracnog sina Ane Bekute

Izvor: medio.rs, 15.Jun.2017

- Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome - izjavio je Igor Polić..Svojevremeno je ogromnu pažnju privukla ispovest Ane Bekute koja je otkrila da je sina Igora Polića rodila sa 17 godina, i da je zbog osude okoline, bila primorana da ga osam...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.